6 metode simple pentru a face bani ca student

Cum am facut 1200 ron cu magazin-leduri.ro
iunie 26, 2015
8 modalități pentru a câștiga bani online pentru călătorii
aprilie 25, 2016
Cum am facut 1200 ron cu magazin-leduri.ro
iunie 26, 2015
8 modalități pentru a câștiga bani online pentru călătorii
aprilie 25, 2016

Dacă ești student și nu îți ajung banii pentru taxe sau pentru distracție, atunci ești nevoit să găsești niște metode pentru ați mări bugetul. Un student britanic povestește cum a reușit el să facă rost de bani.

În timpul anilor de studiu, studenții au diverse oportunități prin care pot să câștige bani. Toți ochii sunt ațintiți asupra studenților, deoarece ei constituie o mină de aur pentru marile firme sau companii, deoarece tinerii sunt foarte bine pregătiți, cunosc multe limbi străine, știu să manevreze cu ușurință calculatorul și pot astfel răspunde cerințelor acestora.

  1. Am devenit ambasador al unui brand

În anul doi de facultate el a devenit unul dintre ambasadorii brandului Smirnoff, o cunoscută vodcă de pe piața internațională. A fi un astfel de ambasador reprezintă o modalitate foarte bună de a câștiga bani, pe de o parte, dar și de ați îmbunătăți C.V. –ul, pe de altă parte.

Anumite site-uri de job-uri afișează astfel de locuri de muncă atractive pentru studenți. Cu siguranță, este o metodă foarte bună pentru a face bani și oricine merită să dea atenție unor astfel de oferte. Un asemenea job îți poate aduce un venit suplimentar, pe parcursul studenției.

Până și celebra cântăreață Madonna a participat la o manifestare inițiată de Smirnoff, ca Ambasador global, în proiectul denumit ”Nightlife Exchange”, în care erau desemnați cei mai buni dansatori din turneul său mondial.

  1. Am vândut pe eBay

Poți vinde orice pe site-ul eBay și asta este o bună metodă de a câștiga bani rapid, atunci când dispui de un buget redus. Te uiți prin casă, prin pod și prin pivniță, îți întrebi părinții la ce lucruri inutile pot renunța și drumul spre câștig îți este deschis pe eBay.

Sau dacă ești inventiv sau ai vreun talent deosebit și poți realiza diverse obiecte, atunci iată cum poți deveni un antreprenor începător, care face bani.

  1. Voluntar pentru cercetare

Nu vă faceți griji, chiar dacă acest lucru vi se pare cam ciudat. Sunt multe firme care caută voluntari pentru a lua parte la diverse studii și, de obicei, acestea oferă și recompense în bani.

O ofertă foarte tentantă a anunțat agenția spațială americană NASA, în urmă cu ceva timp, care căuta voluntari ce trebuiau să stea în pat timp de 70 de zile, în schimbul a 18.000 de dolari !

Doritorii aveau voie să citească, să comunice prin Skype, să vorbească la telefon sau să folosească laptopul.

  1. Distribuitor de pliante

Dacă ești sociabil și îți place să interacționezi cu oamenii, atunci poți distribui pliante pentru diversele companii. Job-ul poate fi unul obositor, dar dacă o faci împreună cu unul dintre colegii tăi, într-un campus studențesc, atunci sigur nu te vei plictisi.

Campusurile universitare sunt pline de distribuitori de pliante, de oferte, care mai de care mai tentante. Dacă îți place și ai timp pentru așa ceva, poți câștiga și tu bani din astfel de job-uri.

  1. Joburi ciudate

Există multe site-uri, precum Fiverr, Five Squid, Unitemps sau Task Rabbit, care îți oferă posibilitatea să câștigi bani din diverse slujbe ciudate. Nu e rău să parcurgeți lista ofertelor și poate găsiți ceva care vă tentează. Nu știi niciodată de unde sare iepurele și ai noroc să găsești ceva pe măsură.

  1. Meditator

Dacă ești un student bun într-un anumit domeniu, spre exemplu matematică, limbi străine, IT sau muzică, atunci poți profita de talentul tău și poți oferi meditații part – time elevilor. Există anumite site-uri care angajează studenți pentru pregătirea lecțiilor.

Poți da anunțuri pe site-urile specializate, oferind detalii despre aptitudinile sau talentele tale, specificând și orele tale disponibile, dar și prețul unor astfel de meditații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *