8 modalități pentru a câștiga bani online pentru călătorii

6 metode simple pentru a face bani ca student
aprilie 25, 2016
Despre reteaua de afiliere 2Parale
aprilie 25, 2016
6 metode simple pentru a face bani ca student
aprilie 25, 2016
Despre reteaua de afiliere 2Parale
aprilie 25, 2016

Cineva care are un blog de călătorii a fost întrebat de către cititori, cum reușește să facă rost de bani pentru călătorii, din scris sau din alte job-uri? Blogerul a dezvăluit cum poți face bani ca freelancer sau ca editor pentru diverse site-uri sau companii.

Dacă nu sunteți un bun scriitor, atunci puteți găsi un job ca freelancer în media socială, în munca de cyber-asistent, dând meditații sau din corectură! Puteți face bani de pe laptop-ul dvs., de oriunde din lume!

Dar, cum puteți fi plătit pentru o muncă online? Este nevoie de ceva timp și răbdare, dar odată ce ați găsit job-ul totul va merge strună!

Înscrie-te pe Freelancer și aplică pentru diverse proiecte

De la ghost-writer pentru un blog de brokeraj și până la scriitor de romane sau de articole pentru o revistă de călătorii, sunt doar câteva dintre sutele de job-uri, ca freelancer, de pe site-urile specializate.

Oamenii plasează proiecte pe aceste site-uri, iar freelancer-ii își oferă serviciile. Totul e simplu și rapid pentru a face rost de bani. Domeniile sunt vaste și se pot scrie articole despre design, multimedia, vânzări, marketing, suport admin etc.

Caută și altfel de job-uri

Pentru freelancer-ii care nu reușesc să prindă un contract bun cu mari companii sau corporații, atunci job-urile inedite sunt o adevărată mină de aur pentru ei. Dacă o să căutați în domeniul ”PR/Marketing” sau ”Scriere/Editare”, există sute de anunțuri de locuri de muncă.

Un sfat: este foarte important să aplicați. De multe ori a aplica este mai important decât conțintul C.V.-ului.

Înscrie-te pe Facebook și Linkedin și caută anunțuri de job-uri

Ați crezut că rețelele de socializare sunt concepute doar pentru a ține legătura cu foștii colegi din liceu sau facultate sau de a da like-uri la fotografii sau videoclipuri? Nu, ele sunt și niște mijloace importante de marketing propriu, dar și pentru recomandări de locuri de muncă.

Alăturați-vă la cât mai multe grupuri de pe Facebook și postați anunțuri de căutare a unor locuri de muncă. De asemenea, și rețeaua Linkedin este un loc unde puteți găsi anunțuri de locuri de muncă.

Găsește un job plasând o ofertă pe Fiverr sau People Per Hour

Dacă ești priceput într-un domeniu online (de exemplu design grafic, editor de articole, PR, social media, conceperea desenelor animate etc.) atunci puteți să vă creați un profil pe site-uri precum Fiverr sau People Per Hour și să postați ofertele voastre.

Aici, veți găsi oameni care vă platesc pentru munca voastră, pentru proiectele pe care le realizați online.

Predă lecții de engleză

Aveți vreo idee câți copii sau adulți din toată lumea ar dori să învețe limba engleză? Cum probabil știti limba engleză, atunci puteți obține un certificat recunoscut internațional precum TOEFL sau Cambridge și atunci puteți ține cursuri online.

După ce ați obținut certificatul, există nenumărate oportunități să predați în străinatate.

Vinde diverse lucruri pe EBay sau Amazon

În mod sigur, au existat momente când ați dorit să călătoriți, dar nu ați avut suficienți bani. Atunci, ați vândut sau ați amanetat diverse lucruri. Unii și-au vândut o brățară din aur, alții rochiile sau chiar și o veche statuetă.

Sunt șanse mari să vă vindeți anumite lucruri pe EBay sau Amazon. Există numeroase alte site-uri sau aplicații pe telefon care vă pot ajuta, pentru a face un ban în plus!

Închiriază prin Air Bn B sau folosește Uber

Site-ul AirBnB vă ajută să închiriați repede și la prețuri rezonabile casa sau apartamentul. Iar dacă locuiți într-o zonă bună din New York sau Los Angeles, atunci profitul apare rapid. Alții se folosesc de Uber, aplicația pentru cei care vor să facă bani cu ajutorul autoturismului propriu.

Fă-ți un blog și poți face profit

Construiți un blog, scrieți despre ce vă pasionează și după un timp o să puteți face bani din reclamele postate, din afilieri sau din traficul de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *