Cum am facut 1200 ron cu magazin-leduri.ro

Castiga $25 cu Payoneer
Castiga $25 dollari cu Payoneer !
octombrie 8, 2013
6 metode simple pentru a face bani ca student
aprilie 25, 2016
Castiga $25 cu Payoneer
Castiga $25 dollari cu Payoneer !
octombrie 8, 2013
6 metode simple pentru a face bani ca student
aprilie 25, 2016

Astazi revin cu o poveste scurta si de succes :
Cum am facut 1200 RON cu Magazinul de Leduri – www.magazin-leduri.ro .

Din totala greseala, intr-un grup pe Facebook am dat de niste baieti cu un startup: construiau de zor un nou magazin online prin care targetau sa vanda becuri led, banda led, etc.

Prima data am fost atras de un articol care imi promitea ca daca schimb becurile din casa, fie ele clasice fie ergonomice – cu becuri led, imi reduc factura la curent considerabil .. nimic nou, stiam povestea, dealtfel, total adevarata .

Dupa ce am cumparat niste produse foarte cool pe tehnologie led de la ei, si le multumesc pe aceasta cale pentru consultatia gratuita, am inceput sa mai schimbam mici pareri despre implementare web, dezvoltare etc..

Din una in alta am intrebat, mai mult ca informatie generala, daca nu as putea sa le promovez produsele pentru un comision si au fost chiar placut impresionati de interesul meu pentru noua tehnologie si pentru produsele lor led.

Pornisem cu aceasta intrebare la orizont pentru ca stiam cateva firme ale unor amici care tocmai isi renovau birourile si spatiile comerciale .

Scurt / doi, m-am dus direct la amicii mei si i-am intrebat daca nu sunt interesati de o oferta personalizata prin care sa schimbe corpurile lor de iluminat cu noua tehnologie led pentru a reduce factura la curent electric .

Si uite asa am generat dintr-o singura comanda un comision de 1200 RON de la un singur client, dintr-o singura discutie . YEY !

Ii recomand cu placere atat pentru produsele led pe care le pun la vanzare, dar in special pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o si pentru comisionul rapid .. si am uitat sa spun .. mi-am incasat banii imediat ce s-a inregistrat comanda la ei !

Asa ca, daca sunteti in cautare de produse pe care sa le promovati contra cost, va recomand : http://www.magazin-leduri.ro/pagini/distribuitori-leduri/

Bafta la Bani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *