Cum sa faci bani de pe iPhone

Cum sa faci bani cu Youtube
Cum sa faci bani cu YouTube
ianuarie 16, 2013
Cum sa faci bani cu Youtube
Cum sa faci bani cu YouTube
ianuarie 16, 2013

Castiga Bani cu Iphone-ul tau

Telefonul iPhone este foarte la moda si raspandit printre romani, care ar face orice sa fie mereu in trend. In plus, pentru acesta exista numeroase aplicatii care pot fi cumparate si descarcate de pe internet, pentru a mari nivelul sau de utilitate si capacitatea sa de a te distra in timpul liber.

Mai nou, afla ca poti casiga si ceva bani facand ceea ce faci de obicei pe iPhone, adica folosindu-i aplicatiile, jucandu-te jocuri, sau alte activitati de acest fel. In ce fel castigi bani? De exemplu, te joci, castigi puncte, iar acestea se pot transforma in cupoane pentru Amazon, Itunes, sau altele, de care te poti folosi pentru a cumpara cu reducere.

Dezavantajul principal este ca majoritatea aplicatiilor disponibile sunt realizate special pentru americani, mai ales cele legate de locatii, cumparaturi si chestionare online, care si platesc cel mai mult. Printre aceste aplicatii se numara: Field Agent, Gigwalk, CheckPoints, WeReward, Jingit, shopkick, TaskRabbit, si multe altele.

Pentru Romania, ar putea fi valabile urmatoarele aplicatii. Testati-le si castigati bani!

1. GymPact – pentru iPhone, iPod touch si iPad

Castiga Bani cu Iphone-ul tau
Gympact
este o aplicatie cu ajutorul careia te poti tine mai usor de promisiunile de a merge la sala, deoarece te recompenseaza cu 0,5$ pana la 0,75$ daca iti indeplinesti sarcina. Stabileste-ti un program de exercitii fizice la sala, si conecteaza-te la Gympact de fiecare data cand te duci, si daca te tii de programul prestabilit, vei primi aceste mici bonusuri financiare, foarte motivante.

Descarca gratuit acum aplicatia GymPact de pe iTunes !

 

 

2. FanCake – pentru iPhone, iPod touch si iPad

Castiga Bani cu Iphone-ul tau
FanCake
este un joc social, care isi recompenseaza fanii daca se uita la programele de sporturi de la televizor. Lansezi aplicatia, si aceasta te va conecta imediat cu prietenii tai de pe Facebook, pentru a comenta impreuna jocurile si meciurile preferate, in timpul carora poti aduna tot felul de medalii, trofee si alte recompense. Acestea pot apoi fi transformate in puncte, cu ajutorul carora poti cumpara alte aplicatii de pe App Store, bilete la evenimente sportive, sau poti primi carduri cadou.

Descarca gratuit acum aplicatia FanCake pentru iPhone !

 

 

3. Nexercise – pentru iPhone, iPod touch si iPad

Castiga Bani cu Iphone-ul tau
Nexercise
este o alta aplicatie de genul GymPact, care te ajuta sa-ti respecti programul de exercitii fizice zilnice. Tine iPhone-ul cu tine cat faci treaba prin casa, sau lucrezi la sala, alege din cele peste 200 de activitati disponibile in aceasta aplicatie, conecteaza-te si discuta cu prietenii tai de pe Facebook, si castiga puncte cu fiecare calorie arsa! Nexercise te recompenseaza orice miscare ai face, atata timp cat ai iPhone-ul la tine, sa o poata detecta!

Descarca gratuit acum aplicatia Nexercise pentru iPhone !

 

 

4. AppTrailers – pentru iPhone, iPod touch si iPad

Castiga Bani cu Iphone-ul tau
Cu AppTrailers poti viziona cele mai noi si mai de calitate filme de prezentare ale aplicatiilor disponibile in App Store. Este o aplicatie gratuita, prin care ai acces in premiera la filme despre noile aplicatii, si care te recompenseaza pentru fiecare vizualizare cu puncte, cu ajutorul carora poti solicita cupoane de 10 $ la Amazon, iTunes, Paypal, si altele.

Descarca gratuit acum aplicatia AppTrailers pentru iPhone !

5. NPolls – pentru iPhone, iPod touch si iPad

Castiga Bani cu Iphone-ul tau
NPolls
tinteste sa creeze o comunitate globala de oameni bine informati, critici, si interesati de subiecte de importanta majora, ale caror pareri se fac auzite la nivel international. Acest lucru se realizeaza prin raspunderea la diferite chestionare, si prin accesul tuturor utilizatorilor la raspunsurile celorlalti. Castigi 10$ pentru primele 50 de chestionare, adica 0,20$ pe chestionar completat, iar plata se face prin Paypal.

Descarca gratuit acum aplicatia NPolls pentru iPhone !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *