Despre reteaua de afiliere 2Parale

8 modalități pentru a câștiga bani online pentru călătorii
aprilie 25, 2016
Paypal-Card
Cum scoti banii din Paypal in Romania (update Septembrie 2016)
iulie 14, 2016
8 modalități pentru a câștiga bani online pentru călătorii
aprilie 25, 2016
Paypal-Card
Cum scoti banii din Paypal in Romania (update Septembrie 2016)
iulie 14, 2016

2Parale reprezintă cea mai mare rețea de afiliere din România. Din ea fac parte peste 493 de advertiseri și mai mult de 45.152 de afiliați, generând 231 de milioane de lei. Rețeaua s-a înființat în anul decembrie 2008, fiind prima rețea de marketing afiliat din țara noastră.

Prin afilierea la rețeaua 2Parale, site-urile sau magazinele online își pot crește traficul de vizitatori și numărul vânzărilor, pot avea acces instant la peste 45.000 de afiliați, care vor putea sa promoveze produsele sau serviciile acestora.

Afiliații la rețeaua 2Parale vor putea beneficia de un program de training, pentru a maximiza vânzările și profitul. De asemenea, ei pot avea acces la mii de alte site-uri sau bloguri, unde își pot promova produsele.

2Parale oferă statistici în timp real, care reflectă vizitele, vânzările generate, dar și alte instrumente variate de promovare, precum bannere, text ads sau product feeds. Un alt beneficiu al afilierii constă în creșterea traficului, datorat expunerii pe numeroase medii.

Portofoliul 2Parale cuprinde branduri renumite

Afiliații vor putea să-și promoveze produsele sau serviciile pe site-urile importante, în diverse comunități sau rețele de socializare, precum Facebook sau Google. Statisticile oferite de 2Parale arată că s-au obținut peste 233 de milioane de lei de către magazinele online afiliate rețelei. Cei peste 45.000 de afiliați au generat 176 de milioane de click-uri, peste 729.000 de leaduri și peste 1,5 milioane de vânzări.

Portofoliul rețelei 2Parale cuprinde peste 280 de branduri și magazine online, precum Elefant, Avon, Vela, CEL, evoMag, Bestjobs, Somproduct, Kurtmann sau Noriel. Există peste 30 de categorii de produse, ca IT & C, Fashion, Cărți, Turism, Cosmetice sau Telecom.

Rețeaua 2Parale ajută la creșterea performanțelor campaniilor site-urilor afiliate, Pay Per Click și Pay Per View: Google AdWords, Facebook Ads, Linkedin Ads, YouTube. Ea analizează afacerea afiliaților, obiectivele acestora și propune o strategie completă pentru promovarea produselor în mod eficient, care să dea rezultate. Printre clienții rețelei 2Parale se numără, spre exemplu, Depozitul de papetărie, Provident, teilor, Arabesque, Maxigel sau Regina Maria.

2Parale are și alte oportunități pentru clienții afiliați. Se oferă ajutor în domeniul Content & Social Media. Rețeaua  analizează afacerea și găsește soluții creative pentru site-urile afiliate, care produc rezultate. 2Parale oferă mai multe servicii integrate celor afiliați, precum strategie și reputație online, strategie integrată de conținut și planuri editoriale referitoare la platformele de Social Media, site-uri, bloguri.

Rețeaua 2Parale asigură management în Social Media, în mai multe limbi străine

De asemenea, rețeaua poate ajuta la management comunicare în domeniul Social Media la nivelul Uniunii Europene, la e-mail marketing și content marketing. 2Parale beneficiază de o experiență de peste 5 ani în domeniul Social Media, acumulată din colaborarea cu mari branduri internaționale.

Firma 2Parale ajută site-urile afiliate să-și crească și să-și consolideze conținutul creativ și relevant. Aceasta asigură managementul comunicării din Social Media, în mai multe limbi străine, precum engleza, bulgara, croata, sârba, ceha, poloneza etc.

Obiectivul rețelei 2Parale se bazează pe dezvoltarea de tehnologii și servicii care pot schimba viața și afacerile partenerilor. Potrivit echipei manageriale, internetul constituie singurul mediu care creează o nouă abordare a marketingului, care se bazează numai pe performanță. Experții de la 2Parale susțin performanța, sunt concentrați pe obținerea rezultatelor, pe inovațiile afacerilor și pe marketing online.

Echipa rețelei 2Parale mizează pe experiența vastă din mai multe domenii precum online, marketing, ecommerce, anteprenoriat, publicitate, vânzări, web development, afiliere, pay per clock, content marketing, social media, analytics.

2Parale a lansat 7 noi programe de afiliere în luna iulie 2015, care propun o ofertă variată de comisioane. Cele 7 noi oportunități de afiliere pentru site-urile partenere cu 2Parale pot genera comisioane de până la 20 %. Cele mai noi campanii fac parte din următoarele categorii: Fashion, Cosmetice, IT & C, Pharma și Optica.

2 Comments

  1. e Emilios alberto spune:

    Salut vreau sa stiu si eu daca vreau sa retrag bani. Din paypal. Pe un card visa. Ing imi va trebui cont bussines? Sau persoana fizica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *